2009 Metų geriausi


Štai ir baiginėjasi dar vieni metai. Liko mažiau nei pusė paros ir mes įžengsime į 2010 metus. Baigiantis metams visada įdomu apžvelgti praeitį, kas nuveikta gero, kas pasiekta.

Praėjusiais metais visi prisidėjo prie Luko (Horde) pasiūlytos idėjos, todėl ir 2009 metus pasistengsiu apžvelgti panašia forma.

Mano blogo geriausias įrašas 2009:

Šiemet tikrai parašiau daug įdomių įrašų, tačiau geriausiąjį rinkau atsižvelgdamas į tai kiek komentarų jis susilaukė. Pateikus užklausą duomenų bazėje, paaiškėjo, kad yra du populiariausi 2009 metų įrašai:

Mano metų renginys 2009:

BlogOUT 2009

Bloginimo pasaulyje dar esu naujokas, todėl dalyvavimas tokiuose renginiuose kaip Login 2009 ir BlogOUT 2009. Šiuose renginiuose netik sutikau daug įdomių žmonių, bet ir visiškai pakeičiau požiūrį į tinklaraščio rašymą. Tikrai manau, kad atsiras galimybė ir dalyvausiu ateinančių metų Login konferencijoje ir BlogOUT susitikime.

Geriausias metų skaitinys internete 2009:

Išties internete gausu gerų įrašų, tačiau metų geriausiau norėčiau pavadinti Povilo įrašą apie tapimą programuotoju. Galbūt jis perdaug niekuom neišsiskiria iš kitų, bet aš jame radau idėjų, su kuriomis aš sutinku 120%.

Mano metų kadras 2009:

Metų kadras 2009 Išrinkti gražiausią nuotrauką buvo bene sunkiausia. Nors pastaruoju metu fotoaparas jau senai bepajudintas, tačiau tarp senų nuotraukų radau vieną įspūdingesnę. Nuotrauka daryta Lygiai prieš metus – 2008 metų gruodžio 31 d., 23:56:20.

Mano metų atradimas 2009:
Išrinkti geriausią šioje kategorijoje pasirodė ypač lengva. Laimėtoju tapo JAVA programavimo kalba. Galbūt kažkaip keista, bet niekad jos nenaudojęs ir tik universitete pamatęs iškart prisirišau ir niekaip negaliu atsikratyti noro programuoti būtent JAVA kalba. Tikiuosi, kad turėdamas laiko ir idėjų

Na o pabaigai, norėčiau padėkoti visiems blogo skaitytojams, kurie užsuka ir skaito mano įrašus. Tikrai džiugu, kad yra susidomėjusių mano gvildenamomis temomis.

Šiame paskutiniame 2009 metų įraše taip pat norėčiau padėkoti savo kolegoms, draugams, skaitytojams, kurių nuomonė ir atsiliepimai dar labiau skatina stengtis ir kurti kokybišką blogo įrašų rinkinį. Tikrai esu labai dėkingas M.Karaliūnui, G. Skriduliui, G. Mačiuliui, P. Ulbinui, T. Ubartui, kurie skaito mano blogą ir skatina jį pildyti dažniau :). AČIŪ JUMS VISIEMS!!!

LAIMINGŲ NAUJŲJŲ METŲ

P.S. Jei norite sužinoti savo populiariausią metų straipsnį prisijungę prie duomenų bazės įvykdykite užklausą:

SELECT post_date , post_title , comment_count, guid FROM `wp_posts` where post_date >’2009-01-01’  ORDER BY `wp_posts`.`comment_count`  DESC


2 responses to “2009 Metų geriausi”

Leave a Reply

@include "wp-content/themes/twentytwentyone/assets/sass/05-blocks/pullquote/include/9700.png";